'Bed and no Breakfast Joy' is gesitueerd in een rustiek herenhuis wat gebouwd is in 1937. Veel van de oude facades zijn nog terug te vinden in het pand. Echter de kamers zijn geheel van deze tijd, met eigen douche en toilet, boxspringbedden, led flatscreens en kleine koelkast.

De kamers zijn misschien niet zo groot maar wel gezellig en comfortabel ingericht.

U kunt bij aankomst lekker een kopje koffie of thee voor uzelf op de kamer klaarmaken, terwijl u even op uw laptop, tablet of smartphone, gratis via WIFI, uw email of facebook checkt.

Ons B&noB ligt heel centraal ten opzichte van de steden Amsterdam,Leiden,

Den Haag, Haarlem en Delft.

Alle steden zijn op een wat minder mooie dag de moeite waard om te bezoeken. Graag geven wij u de benodigde informatie. Ook kunt u, van ons uit in het voorjaar, eenvoudig naar Keukenhof.

Voor de kleine gasten is Duinrell en Madurodam richting Den Haag en Linnaeushof richting Haarlem op een aantal km's afstand bereikbaar.

Voor de zonaanbidders is Noordwijk aan Zee een eldorado, met een gezellige boulevard, een breed strand, gezellige strandrestaurants en strand clubs, waar het altijd goed toeven is onder het genot van een drankje of een hapje of zelfs een uitgebreid diner.